ReinBouw Advies - Bouwkundig advies

bouwkundige keuringen

Beoordelingen

Beoordelingen bouwkeurder ReinBouw Advies

ReinBouw Advies 9.2 Score uit 108 beoordelingen


Gemiddeld cijfer : 9.2
Snelheid              8.8
Adviseur              9.5
Service                9.2
Kennis                 9.7
Prijs / Kwaliteit     9.0
Algemene indruk 9.1

 1

 2

 3

   4

   5

Reacties van klanten

Hello Rein, it was great to meet you yesterday, and thanks very much for the thorough job, and also for explaining everything to me.  I feel very comfortable that I have had a good technical inspection!

C. Crowly

Een zeer kundige keurder! Kritische blik en heldere, uitgebreide uitleg tijdens de keuring. Liet zich niet afleiden door de makelaar. Verder erg vriendelijk en bereidwillig om vragen te beanwoorden (zelfs na het verschijnen van het rapport. Heeft voorkomen dat ik een kat in de zak kocht. Een aanrader!
M.L. Sabajo
Professioneel, veel kennis, neemt de tijd, legt uit, licht toe. Echt een hele positieve ervaring.
G.M.G. Nielen
Ontzettend duidelijk rapport en deskundig advies! We zijn ook erg snel geholpen door Rein BouwAdvies. Zeker een aanrader. Heel erg bedankt!
B. Augustuszoon
Wij kunnen ons helemaal aansluiten bij al die positieve reacties: kennis van zaken, heldere uitleg, ruim de tijd nemend voor al onze vragen. Erg goed!
P v d Boomen

bouwkundig advies van woning uit 1998, prettige keuring, zorgvuldig, realistisch verhaal. Rein gaf ook informatie over bijvoorbeeld het soort stenen dat gebruikt was, erg leuk om te horen! Het ging op een rustige manier en hij betrok ook de makelaar van de verkopende partij erin mee, Kortom een aanrader voor een bouwkundige keuring!

Siebelink

Rein had verstand van zaken, legde tijdens de keuring haarfijn uit wat zijn bevindingen waren.
Ook achteraf heeft hij zijn bevinden mondeling toegelicht aan de verkopende makelaar, hetgeen hij niet hoefde te doen. Kortom erg behulpzaam en kundig. Zeker een aanrader. Kundig, ervaring, service

R.J. Blagrove

Komt zeer gemotiveerd over en neemt goed de tijd om alles goed te bekijken! Rein laat een kundige indruk bij mij achter en heeft een goede uitleg tijdens de inspectie.

R.D. Koelewijn

snelle reactie, heldere uitleg, kennis van zaken, overzichtelijk rapport, royaal de tijd genomen bij de keuring! Een dikke 10!

H. Scheppink

Top, en een super mooi rapport! Luid en duidelijk staat alles omschreven! dit huis gaat voor mij niet door, de verkopende partij wil niet zakken met de prijs.. en het is teveel om het huis nu te kopen met zoveel kosten er bij. Als ik een ander huis op het oog heb dan kom ik zeker terug!

H.C.M. Kessel

"Ik ben super tevreden over de bouwkundige die de inspectie is komen uitvoeren, hij heeft keurig uitleg gegeven over de onderdelen die onderhoud nodig hebben."

Zusan Bouwma

 

"ReinBouw Advies heeft onze VvE zeer goed geholpen om de bouwkundige staat van onderhoud in beeld te krijgen met een overzichtelijke MJOB, we weten nu exact wat ons te wachten staat de komende 15 jaar"

Diederik Vermeulen

 

"De projectmanager van ReinBouw Advies laat er geen gras over groeien tijdens de begeleiding van onze uitbouw, hij heeft zichzelf terug verdiend en ons zelfs een besparing opgeleverd! Super bedankt!"

Boerak Urdogham

"Ik ben zeer positief over Rein, Rein is een aardige jongen/man en hij komt erg deskundig op mij over. Als ik hem een cijfer zou moeten geven krijgt hij een ruime 9!"

J.Verduin

"Rapport binnen een week in huis. Na de inspectie ben ik direct gebeld met opvallende punten die hij tegen was gekomen zodat ik hier alvast op kon anticiperen naar de verkopers. Zeer vakkundig en goed geprijsd! "

J. Dirkse

Razendsnelle opname. 3 werkdagen later ontvingen wij het rapport.

P. Jaworski

UA-114413773-1