ReinBouw Advies - Bouwkundig advies

bouwkundige keuringen

Bouwkeuring, Amsterdam e.o.

Aankoopkeuring

U heeft een bestaande woning op het oog en wilt er zeker van zijn dat u geen kat in de zak koopt, Hierom laat u een aankoopkeuring uitvoeren. U krijgt hierbij een rapportage met hierin de gebreken en herstelkosten, helder en overzichtelijk, verwerkt. De aankoop keuring word u aangeboden voor een tarief vanaf € 275,00 incl. BTW.

Verkoopkeuring

U bent in het bezit van een bestaande woning en wilt dat de verkoop zo spoedig mogelijk verloopt, hierom laat u een verkoopkeuring uitvoeren. U krijgt hierbij een rapportage met hierin de gebreken en herstelkosten, helder en overzichtelijk verwerkt. U kunt met dit rapport de bouwkundige staat van de woning aantonen. De verkoop keuring word u aangeboden voor een tarief vanaf € 275,00 incl. BTW

Opleveringskeuring

U heeft een nieuwbouw woning gekocht en deze word opgeleverd, u wilt er zeker van zijn dat u de woning opgeleverd krijgt zoals u deze vanaf tekening hebt gekocht. Om geschillen achteraf te voorkomen neemt u een bouwkundig adviseur mee om voor u te beoordelen of de woning opleverpunten heeft. Hierom laat u een Opleveringskeuring uitvoeren. De opleveringskeuring word u aangeboden voor een tarief vanaf € 275,00 incl. BTW.

MJOP (MeerJarenOnderhousPlanning)

Elke VvE in Nederland is verplicht om een MJOP op te laten stellen of 2% van de herbouwwaarden te sparen voor het planmatig onderhoud van een VvE. Wij zijn gespecialiseerd in het inspecteren en plannen van het onderhoud aan bestaand vastgoed. Wij kunnen voor uw VvE een plan maken voor de komende 15 jaar om op deze manier de VvE "gezond te maken en te houden".

Offerte aanvragen

 
 
Bedankt dat je contact hebt opgenomen met ReinBouw Advies. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.
UA-114413773-1